Truth About Salt Crystal Valaisimet

Salt kristalli valaisimet edistetään niiden terveyshyötyjä. Monille lamput kristalli suola tulee Himalajan suolaa, joka on otettu antiikin merenpohjassa. Nämä kiteet sitten koverrettu ja lamppu on sijoitettu. Lamppu, kun käytössä tuottaa lämpöä. Mukaan kannattaa suolaa kristalli valaisimet tämä lämpö tuottaa negatiivisia ioneja, jotka puhdistavat ilmaa.

Toiminto

Kristalli suolalamput ovat todellisia lamppuja. Ne toimivat samoin kuin mikä tahansa muu lamppu. Johto on kytketty pistorasiaan ja lamppu, yleensä 15 watin lamppu, valaisee. Lamppu toimii myös koristeellinen. Ero kristalli suolalamput ja muut lamput ovat väittää, että kide suolalamput antaa toisen toiminnon. Tämä toiminto on puhdistava ilmaa, mukaan Solay Wellness.

Saamiset

Väitteet Solay Wellness ylitetä vain puriftying ilmaa. Kide suola on natriumkloridi. Väite on, että lämpö lamppu jakaa suola positiivinen natriumioneja ja negatiivisia kloridi-ioneja. Nämä negatiiviset ionit sitten puhdistaa ilmaa pölyn, bakteereja ja muita haitallisia kohteita. Tämä vaikutus on samanlainen pienessä mittakaavassa, mitä tapahtuu, kun aurinko lämmittää suolaisen veden meressä.

Tiede

Ei ole hyvämaineinen tieteellisiä tutkimuksia perustelemaan väitteet ihmisiä, jotka myyvät kristalli suolalamput. Vaikka crytal suola ei sisällä natriumkloridia ei yksinkertaisesti ole todisteita mistään tutkimuksessa, lämpöä 15 watin lamppu olisi tarpeeksi tuota mitattavaa vaikutusta. Lisa Barger n Vaihtoehtoinen lääketiede ei löytänyt mitään tutkimusta tai testiä.

Huomioita

Monet ihmiset, jotka ovat ostaneet kristalli suolalamput ovat tyytyväisiä tuotteeseen. He toteavat, että ilma on heidän kotinsa on parempi ja että tämä puhdistettu ilma on helpompi hengittää. He sanovat, että se tekee niistä myös enemmän energiaa. Ionicsalts myy kristalli suolalamput ja niiden asiakkaat ovat vakuuttuneita eduista, vaikka ei ole olemassa tieteellisiä tutkimuksia.

Teoriat / Keinottelu

Ilman tieteellistä näyttöä hyödyistä kristalli suolalamput ovat vain teoriaa tai spekulointia. Ostajat uskovat, että suolalamput toimii. Tiede vaikuttaa yksinkertaiselta. Kuitenkin totuus on, että ei ole mitään näyttöä, että suolalamput työtä. On vain anecdoctal todisteita käyttäjiltä.

(0)
(0)
Edellinen artikkeli DIY USB polkimet

Kommentit - 0

Ei kommentteja

Lisääminen Kommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkejä jäljellä: 3000
captcha